bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Ultimele stiri

Mai multe pe EcoMagazin.ro

Galerie foto&video


Avertisment ecologic


Aflam din Green-Report despre declaratia lui Mario Molina referioare la poluarea Terrei. Mario Molina este castigator al premiului Nobel pentru cercetarile sale in ce priveste influenta gazelor asupra stratului de ozon. Omul de stiinta a declarat recent ca:”Inainte sa ramanem fara petrol, vom ramane fara atmosfera”. Aceasta declaratie nu face decat sa ne intareasca temerile privind fenomenul de poluare masiva care afecteaza mediul inconjurator. Sigur ca trebuie facut ceva in aceasta privinta, insa pana la urma tot marile puteri fac legea. Iar desele razboaie se poarta tot mai mult pentru cucerirea rezervelor energetice de pe glob. Numai noi tehnologii care sa fie fara emisii de substante poluante pot sa ne scoata din acest impas. Fiecare dintre noi trebuie sa ne implicam macar in risipirea a cator mai putine resurse, in masura posibilitatilor. Dar, oricum romanul consuma putin din cauza preturilor mari la gaze, curent si carburanti auto.




Cat de benefic este mediul inconjurator pentru viata noatra si cum trebuie sa-l protejam.



Mediul reprezinta natura inconjuratoare.Mediul este alcatuit din apa, aer, sol, plante si animale.
Mediul inconjurator poate fi afectat de unele actiuni ale omului.
Murdarirea apelor cu resturi de mancare, pungi, hartii, sticle si alte gunoaie poate duce la moartea vietuitoarelor de apa.
Apele murdare pot fi un pericol pentru sanatatea oamenilor pentru ca pot avea foarte multi microbi.
Aerul poate fi poluat prin fumul emanat de fabrici, de masini.
Murdarirea spatiilor din curte, din fata blocurilor, din gradini poate provoca imbolnavirea oamenilor, animalelor, plantelor datorita microbilor.
Protejati mediul inconjurator!

Mai multe informatii aici



Informatii despre plantarea , taierea pomilor


Mai multe informatii aici




Sfaturi pentru tunderea copacilor



Aspectul
Facut cu cap, tunsul copacilor va imbunatatii aspectul lor indiferent daca este doar o "redecorare" sau o tunsoare la scara mare. Unii copaci isi pun in evidenta mai bine coaja frumoasa si florile atractive daca sunt tunsi asa cum trebuie.

Siguranta
Daca tundeti copacii corect, puteti evita unele situatii dezastruoase. Taierea crengilor care pot ajunge la liniile de curent pot evita accidente serioase, dar va recomandam sa chemati un profesionist pentru astfel de operatii. Crengile mari si uscate sau rupte partial trebuie inlaturate pentru ca pot cadea peste masini sau chiar oameni. Crengile care ating peretii casei cand este vant puternic deasemenea trebuiesc taiate inainte sa ii deterioreze.

Copacii care abia au inmugurit ar putea fi slabiti daca ii tundeti prea devreme. Cel mai bine este sa o faceti la sfarsitul verii.

Indepartati lemnul uscat in timpul verii, cand crengile sanatoase sunt acopeite de frunzis, iar cele moarte pot fi usor identificate. Taiatul la scara mare, nu ar trebui facut din luna Ianuarie pana in Martie.

Insectele care infecteaza stejarii sunt active de la sfarsitul primaverii pana la mijlocul verii. Daca in zona dumneavoastra a aparut vreo boala ce afecteaza acesti copaci, nu ii tundeti in perioada respectiva.

Unde sa taiati ?
Mai multe informatii aici